Tânărul mort în accidentul de marți seară de la Dorohoi, condus pe ultimul drum de sute de oameni

inmormantare, stiri, botosani, darabaniTânărul mort în accidentul de marți seară de la Dorohoi a fost condus duminică pe ultimul drum de sute de persoane, membri ai familiei, prieteni și cunoscuți.

Nicolae Gabură, care avea doar 27 de ani, a fost înmormântat la cimitirul din Darabani.

Accidentul a avut loc pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi. Tânărul din Darabani se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta, care circula dinpre Botoșani spre Dorohoi. La Dealu Mare, o mașină cu remorcă ieșea dintr-o curte cu spatele, iar șoferul de pe Audi cu numere de Bulgaria, Răzvan Atudosoaie, de 28 de ani, din Păltiniș, nu a putut evita impactul.

După ce a lovit remorca, mașina a intrat violent într-un parapet de pe partea stângă a drumului, rămânând fără cupolă. Uterior, autoturismul a ricoșat în al doilea parapet, de pe partea dreptă a drumului.

Șoferul a fost rănit ușor, dar Nicu Gabură, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descercerare ale ISU. Acesta a fost preluat în stare de inconștență de cadrele medicale de la ambulanța SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a decedat.

Gepostet von Petrariu Ana Maria am Sonntag, 13. Januar 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com