O tânără din Botoșani cere ajutor pentru a-și cunoaște părinții. A fost abandonată la naștere

andreea eliza nita, stiri, botosani, O tânără din Botoșani, care a fost abandonată la naștere, cere pe internet ajutor pentru a-și cunoaște părinții.

Este vorba de Andreea Eliza Niță, în vârstă de 22 de ani, care vrea să știe cine îi sunt părinții naturali. Ea a cerut sprijinul Asociației „The Never Forgotten Romanian Children” și speră să afle cine i-a dat viață.

„Poate că așa și eu voi avea norocul să îmi găsesc rădăcinile!! Continu văd așa de multe reuniuni cu familiile biologice, asta datorită multor oameni cu suflet mare!! Poate și eu voi fi următoarea”, spune tânăra.

Ea s-a născut pe 5 octombrie 1996. La vârsta de 2 ani a ajuns în grija unei familii, după care într-o altă familie din Cătămărești-Deal și într-un final de la vârsta de 15 ani a locuit într-un centru de plasament până la vârsta de 18 ani.

Nu am avut norocul să fiu adoptată și crescută în sânul unei familii adevărate!! După externarea din cămin am plecat pentru a mă ridica și a-mi face un rost în viață dar fiecare știe că începând de jos nu este întotdeauna ușor. Trecutul este trecut acum, iar dorința mea cea mai mare este să aflu cine mi-a dat viață și să știu ce s-a întâmplat atunci! Poate undeva am și frați biologici. Vin la voi cu speranța că veți putea să mă ajutaţi”, susține Andreea Eliza.

Părinții săi se numesc Iuliana și Arestinde Niță. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *