Transferuri pentru play-off la Botoșani. Moldovenii, aproape să se înțeleagă cu un fotbalist de la Benfica

Foto: digisport

FC Botoșani luptă tare pentru play-off și pregătește noi întăriri. Moldovenii sunt pe cale să se înțeleagă cu un jucător care se află sub contract cu Benfica Lisabona și care a mai trecut pe la CFR Cluj.

Anthony Carter este jucătorul pe care au pus ochii cei de la FC Botoșani, informează Gazeta. În prezent, australianul în vârstă de 24 de ani figurează ca jucător la Benfica B, formație care l-a cumpărat de la Trofense (Portugalia), în schimbul a 200.000 de euro.

Anthony Carter a fost legitimat la CFR Cluj timp de 3 ani, în perioada 2013-2016. Nu a reușit să se impună la formația din Gruia și a evoluat sub formă de împrumut la Sănătatea Cluj.

Anthony Carter este atacant central de profesie și se poate alătura pe lista de veniri din iarnă a botoșănenilor alături de: Diakite, Holzmann și Laurențiu Buș.

Hervin Ongenda ar putea pleca de la FC Botoșani

FC Botoșani a renunțat în această iarnă la Marko Brekalo, Nikola Trujic, Chitoșcă și Enriko Papa și este pe cale să se despartă și de Hervin Ongenda.

Hervin Ongenda a intrat în atenţia lui Galatasaray, presa turcă anunţând că clubul Cim Bom ar putea să facă o ofertă în această iarnă pentru fotbalistul de 23 de ani.

De asemenea, campioana CFR Cluj îl monitorizează, iar în cursa pentru fotbalistul crescut la Paris St. Germain ar fi intrat şi Universitatea Craiova. În acelaşi timp, în ciuda faptului că Gigi Becali a infirmat orice interes pentru mijlocaşul ofensiv de 23 de ani, Valeriu Iftime insistă că numele lui Ongenda „se află într-un sertăraş” al patronului de la FCSB.

„Sunt mulţi care întreabă despre Ongenda. Eu sunt convins că domnul Becali îl are într-un sertăraş. O altă echipă din primele trei a întrebat despre el. Universitatea Craiova, da”, a declarat Iftime.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *