CNAIR: Drum expres Botoșani- Suceava, în 2020

In 2021, CNAIR prognozeaza ca va deschide circulatiei 92 de kilometri de autostrada, urmand ca numarul total sa ajunga la 1.106. Peste doi ani, soferii ar putea circula pe drumul de mare viteza dintre Braila si Galati, pe tronsonul Slatina-Craiova, parte din Drumul Expres Pitesti-Craiova si pe tronsonul Suplacu de Barcau-Nadaselu, parte din Autostrada Transilvania.

Proiectele pregatite post Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020 insumeaza aproape 530 de kilometri de mare viteza si sunt reprezentati de urmatoarele drumuri expres: Suceava-Botosani, Bacau-Targu Neamt si Turda-Halmeu, potrivit wall-street.ro.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anticipeaza ca la finalul acestui an, soferii vor circula pe 925 de kilometri de drumuri de mare viteza, cu circa 120 de kilometri mai mult decat in prezent. In 2020 se estimeaza ca numarul kilometrilor de autostrada va trece de 1.000, in anul urmator vor fi inaugurati circa 100 de kilometri, iar in 2022, totalul va ajunge la circa 1.400 de kilometri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com