VIDEO Accident cu șase răniți! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Șase persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un accident petrecut în localitatea Polovragi din județul Gorj. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, scrie Observator.tv.

Din primele cercetări se pare că șoferul microbuzului în care se aflau cele șase persoane, între care și doi copii, a intrat brusc pe contrasens și s-a izbit de o construcție din beton.

În microbuz erau două familii, din Constanta, care se întorceau de la Rânca. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, în autovehicul se aflau și două fete, de 10 și 14 ani. Acestea au fost preluate de medici în stare conștientă, stabile hemodinamic, fiind transportate alături de celelalte victime la spitalul din Târgu Jiu.

La fata locului s-au deplasat o mașina de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Din păcate, accidentele rutiere au o pondere tot mai mare în intervențiile noastre… Astăzi, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 67 în dreptul localității Polovragi în care a fost implicat un microbuz care a părăsit partea carosabilă și a lovit frontal o contrucție din beton care marchează limita dintre județele Gorj și Vâlcea. Apelantul semnala faptul că în urma impactului au rezultat 6 victime! Imediat a fost activat Planul Roșu de Intervenție, fiind dislocate la fața locului două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea, precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Echipajele sosite la fața locului au constatat că în urma impactului au rezultat 6 victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acesteia, scoaterea din autovehicul a celorlalte victime care, cu ajutorul colegilor de la Serviciul de Ambulanță, au fost stabilizate hemodinamic și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Jiu. Două femei în vârstă de 40, respectiv 29 de ani, doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 36 de ani și două fetițe de 10 și 14 ani au avut astăzi de suferit în urma nefericitului eveniment.😰#pompieri #salvatori #ISUGorj #accidentrutier #PlanulRoșudeIntervenție

Gepostet von ISU Gorj am Samstag, 12. Januar 2019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com