Directorul uneia dintre cele mai vechi fabrici de confecții din Botoșani a demisionat

femeie fabrica de confectii botosaniDirectorul uneia dintre cele mai vechi fabrici de confecții din județul Botoșani a demisionat din funcție. Este vorba de directorul general al Conted SA Dorohoi, Manuel Popa, care a renunțat, săptămâna trecută, la post după ce fabrica a fost preluată, la finalul anului trecut, de omul de afaceri francez de origine libaneză, Hamidi Haissam.

Manuel Popa, care este și consilier local în municipiul Dorohoi, a decis să își ia un loc de muncă la Iași.

Hamidi Haissam a devenit acţionarul majoritar al Conted Dorohoi, el preluând 62,12% din producătorul de îmbrăcămite, după ce, în data de 19 noiembrie, acesta a achiziţionat, prin piaţa un pachet de 133.990 de acţiuni, reprezentând 55,89% din companie.

Vânzătorii au fost cei trei membri ai Consiliului de Administraţie a companiei, preşedintele Manole Popa, care a vândut 61.184 de acţiuni (echivalentul a 25,52% din companie), precum şi Nelu Pujină, care a vândut 48.830 de acţiuni (29,37% din Conted) şi Valeria Negreanu, care a vândut 23.976 de acţiuni (10% din societate), schimburile fiind realizate la preţul de 23 de lei/unitate, ceea ce ridică valoarea pachetului la 3,08 milioane de lei.

În urma tranzacţiilor, cei trei şi-au înstrăinat complet acțiunile avute la producătorul de îmbrăcămite din Dorohoi.

Hamidi Haissam este un om de afaceri domiciliat în Paris, director general al HMD Sarl, companie specializată în comerţul cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte, unul dintre clienţii tradiţionali ai producătorului de îmbrăcăminte din Dorohoi.

„Prin HMD societatea a lucrat pentru Zara, Celio, Jules, Olly Gan, Cyrillus, Oliphill, Devred, Brice, Massimo Dutti, Zadig & Voltaire, Vitro – Cotton, De – Fursac, Bennavita, Sandro, Cerutti, Vicks, Agnes, Bash, Gresley, Lacoste, Vicomte, Delalui, Charles le Golf, Sam Daniels„, se arată în raportul pentru anul trecut al Conted.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *