Botoșăneanul Florin Andone şi drama care i-a marcat copilăria: „Trei ani nu am vrut să joc fotbal!”

florin andoneBotoșăneanul Florin Andone le-a povestit jurnaliştilor britanici de la The Telegraph drama care i-a marcat copilăria. Atacantul român de la Brighton şi-a pierdut tatăl la vârsta de 10 ani, apoi s-a mutat în Spania cu restul familiei.

Andone a înscris deja trei goluri în primele 12 apariţii pentru Brighton, iar englezii îl văd ca pe un pericol pentru liderul Liverpool înaintea întâlnirii din această etapă. Românul a vorbit despre perioada din copilărie în care nu s-a mai gândit deloc la fotbal. Tatăl lui Florin Andone şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, în urmă cu cincisprezece ani.

„Mi-am pierdut tatăl la zece ani, iar la doisprezece m-am mutat în Spania. Mama mea a întâlnit pe altcineva, care ne-a ajutat într-un moment dificil al familiei. Acum sunt foarte fericit pentru că pot eu să  îmi ajut familia, fratele. Îţi dai seama ce contează cel mai mult în momentele grele. Familia mea este mereu aproape de mine, pentru mine” – a explicat Andone.

După mutarea în Spania, românul a avut nevoie de trei ani pentru a se adapta.

„Nu am vrut să mai joc 3 ani pentru că eram deprimat. Mă deprimau fotbalul, viața, totul. Schimbarea a fost mare când am ajuns în Spania. Apoi, am început să joc cu fratele meu și am progresat rapid” – şi-a amintit românul. 

În vârstă de 25 de ani, Florin Andone a strâns 21 de selecţii în echipa naţională a României.

Sursa: realitateasportiva


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com