VIDEO Preotul Constantin Necula face la Botoșani declarații incendiare despre femeile politician din România: au batjocorit ideea de femei în politică

preotul constantin necula la BotosaniPreotul Constantin Necula a avut, joi seară, într-o conferință susținută la Casa Sindicatelor din Botoșani, o reacție acidă cu privire la femeile care fac politică astăzi în România. El a spus în fața unei săli arhipline că prin acțiunile lor politicienele au compromis ideea de femei în politică.

Problema României este că oricum câteva din exemplele feminității în politica modernă românească a eludat ideea de femeie în politică, a batjocorit ideea femeii în politică. Nu cred că în următorii 20 de ani o domnișoară inteligentă și cu bun gust își va dori să ajungă prim-ministru”, a declarat Necula.

Mai mult, preotul a spus că femeile dau dovadă de un surplus de fenimism pierzând foarte mult din feminitate.

Preotul conf. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, a participat la conferința „Tinerii și Libertatea. Provocări și soluții”, organizată de Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” Botoșani și Asociația „Dăm viață viselor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *