Flutur, despre angajările din Primăria Botoșani: Sunt zone complet descoperite și sunt persoane care, din păcate, au venit în primărie și nu prea știu ce fac

Primăria Botoșani face angajări în această perioadă întrucât există mai multe posturi unde nu sunt specialiști, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. El spune că dacă vor mai veni 10-15 oameni la primărie, vor veni dintr-o necesitate și din ”frica” că angajările în sistem ar putea fi blocate.

Primarul a criticat totodată angajările care s-au făcut în mandatul lui Ovidiu Portariuc, peste 80 la număr, când au fost aduși în instituție oameni neprofesioniști.

Există o serie de posturi vacante pe care nu le-am ocupat în timp. oricum nu avem nicio predicție pe buget. Dacă vor mai veni încă 10-15 oameni pe posturi publice, vin dintr-o necesitate și chiar dintr-o frică a noastră, că știți că a apărut un proiect de ordonanță prin care se blochează iar posturile la stat. Sunt zone complet descoperite și sunt persoane care, din păcate, au venit în primărie și nu prea știu ce fac, dar sunt în alte compartimente. Nu putem să-i redistribuim că nu se pricep. Nu pot să iau unul de la edilitare și să-l duc la achiziții publice, pentru că nu știe. Nu-i învârtim doar să aibă un loc de muncă unde să ajungă dimineața la ora 8 sau 9 și să plece pușcă la 3 jumătate. Chiar avem nevoie de oameni buni și specialiști în domeniile respective”, a precizat Flutur.

Primarul susține că cele mai multe angajări se fac în această perioadă la Parcul Cornișa. Declarația a fost făcută după ce mai mulți social-democrați l-au criticat pe primar că face angajări pe de o parte, iar pe de altă parte se plânge că Primăria nu are bani pentru plata salariilor.

5 thoughts on “Flutur, despre angajările din Primăria Botoșani: Sunt zone complet descoperite și sunt persoane care, din păcate, au venit în primărie și nu prea știu ce fac

  1. Nu sunt un susținător nici Pdf nici Pnl dar din pacate toate administrațiile au fost jalnice,dacă constata ca sunt oameni nepregătiți ar trebuie sa gaseasca o modalitate de disponibilizată dacă s-a băgat în treaba asta,eu ca si contribuabil nu sunt de acord cu cheltuieli nejustificate

  2. lasa ca faci tu angajari corecte, gen cea de la taxe si impozite sau de la alte compartimente din Primarie unde au ”triumfat” geniile afiliate fostului PDL….oricum analfabetii si escrocii au acces la salariile babane din administratia ta…de aia orasul se scufunda in intuneric … ia exemplu de la varul tau cum se organizeaza si conduce o administratie locala…si mai ales cum se acceseaza fonduri europene… dar deh pokerul si altele limiteaza viziunile….

  3. Ghici ghicitoarea mea: Cine face si cine nu face treaba? Banuim ca cei care fac treaba pe rupte sunt cei angajati in perioada 2004-2012; 2016-prezent, iar cei care nu prea stiu ce fac sunt cei angajati in anii 2012-2016, nu? La anul, daca se schimba culoarea, se vor schimba si taberele astea.

  4. Afirmație greșită…..Edilitarelle au detașat doi angajați de pe vremea lui Portariuc la direcția de achiziții care sunt și în prezent și sunt chiar oameni de baza cu viitor real de deveni șefi. Așa că unde aveți nemulțumiri detașați cate un om de la edilitare.

  5. Nu ți e rușine sa mai apari după ce ai băgat orașul în faliment și singura ta preocupare e sa mărești taxele și impozitele locale? Nimic nu se naște din nimic! Poate ai senzația ca e orașul familiei Flutur, sinonim cu mafia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *