Primăria Botoșani continuă angajările. Patru posturi au fost scoase la concurs!

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani a scos la concurs încă patru posturi vacante de consilier, pe perioadă nedeterminată. Astfel, în perioada 5 -7 februarie 2019, este programat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serv. Persoane Fizice – Direcția Impozite și Taxe.
Condiţii specifice de participare la concurs: -studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice; – vechime în muncă în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență de minimum 5 ani.
Proba scrisă a concursului se organizează în data de 5 februarie 2019, la sediul instituției.
Data și ora susținerii probei interviu se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe
pagina de internet a acesteia.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 4 – 23 ianuarie 2019, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

De asemenea, în perioada 5 -7 februarie 2019, va fi organizat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Buget Finanțe Publice
Condiţii specifice de participare la concurs: -studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice; – vechime în muncă în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență de minimum 1 an.
Proba scrisă a concursului se organizează în data de 5 februarie 2019, la sediul instituției.
Data și ora susținerii probei interviu se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe
pagina de internet a acesteia.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 4 – 23 ianuarie 2019, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

Primăria Municipiului Botoşani mai organizează în perioada 4 – 6 februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 funcţii publice de execuție vacante din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară, după cum urmează:
1. Consilier juridic clasa I grad profesional asistent
Condiții specifice de participare la concurs: a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice, specializarea drept.
b) vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență de minimum 1 an.
2. Consilier clasa I grad profesional debutant
Condiții specifice de participare la concurs:
a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice, specializarea drept.
Pentru participare la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 66 din Legea
nr. 188/1999 republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursurile vor fi alcătuite din proba scrisă și interviu. Data programată pentru susținerea probei
scrise este 4 februarie 2019 ora 1000, și va avea loc la sediul Primăriei municipiului Botoşani din Piața
Revoluției nr. 1. Proba interviu se va susține în maxim 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor probei
scrise.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 4 – 23 ianuarie 2019,  la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

One thought on “Primăria Botoșani continuă angajările. Patru posturi au fost scoase la concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com