Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Ce anunță meteorologii

frig, botosani, stiri, meteoMeteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 7 -20 ianuarie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi rece în primele două zile, cu temperaturi maxime, în medie regională, în jurul a -4 grade, dar în data de 9 ianuarie acestea vor fi în creștere spre medii de 0 grade.
Apoi, până pe 11 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre o medie de -4 grade. În perioada 12 – 17 ianuarie, media maximelor se va situa în jurul valorii de 0 grade, cu o ușoară tendință de creștere în ultimele zile ale intervalului, spre o medie de 1…2 grade.
Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -8 și -4 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când acestea vor tinde spre pragul de ger, o medie în jurul a -10 grade.
În zilele 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar izolat și trecător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *