Doi cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani, soț și soție, pe lista personalităților de business care au marcat economia românească

hall of fame, forbes, stiri, botosani, solomonescuRevista Forbes a întocmit, cu ocazia centenarului României, o listă a celor 100 cele mai importante personalități de business care au marcat economia românească – „Forbes România 100 Business Hall of Fame”. Lista include deopotrivă executivi de carieră, consultanți de renume, bancheri, vizionari români și străini care au schimbat paradigmele business-ului și care au avut capacitatea de a juca roluri multiple în dezvoltarea economiei românești.

Potrivit reprezentanților prestigioasei reviste internaționale, personalitățile de business incluși în acest top sunt „oameni care au construit de la zero sau au crescut cu succes și, în unele cazuri, au vândut afaceri importante, dar au făcut-o întotdeauna pe baza unor principii corecte”.

dumitru si carmen solomonescu, stiri, botosaniPe această listă se găsesc și oamenii de afaceri botoșăneni Dumitru și Carmen Solomonesc, caere dețin fabrica de lactate Lacto Solomonescu SRL.

„Doreau să continue o tradiție de familie, de două generații. Atunci, prelucrau zilnic 500 de litri de lapte cu 4 angajați.  Astăzi dețin cele mai noi tehnologii, cu linii complet automatizate și prelucrează zilnic 150.000 de litri de lapte, având în medie 250 de angajați. Compania produce lactate 100% naturale, pe care le distribuie și în afara țării. Rămâne unul dintre puținele branduri locale care a reușit să se impună într-o piață dominată de multinaționale. Anul acesta, Lacto Solomonescu s-a reinventat și a introdus sortimente artizanale de brânzeturi italiene și românești din dorința de a oferi și altfel de produse fresh și artizanale, greu de găsit la scară largă, datorită complexității cu care sunt modelate manual și a termenului de valabilitate scurt”, au scris cei de la Forbes despre familia Solomonescu.

One thought on “Doi cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani, soț și soție, pe lista personalităților de business care au marcat economia românească

  1. Felicitari , o firma serioasa care domina detasat , doar prin seriozitate si competenta dar si prin calitatea la standarde a produselor pe care le ofera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *