FOTO FC Botoșani a susținut primul antrenament din acest an. Ciobotariu: Mai avem doar două- trei semne de întrebare în ceea ce privește jucătorii care or să vină

FC Botoșani intră într-o scurtă perioadă de pregătire întrucât echipa deschide reluarea campionatului. Duminică a avut loc primul antrenament din 2019. Primul joc îl va disputa la Chiajna.

În următoarele zile urmează vizita medicală, iar pe 10 ianuarie echipa va pleca în Antalya, unde va avea cinci meciuri de verificare.

„Va fi o perioadă de acumulări. În mare parte lotul este făcut. Mai avem doar două- trei semne de întrebare în ceea ce privește jucătorii care or să vină. Sunt convins că doriți să aflați componența lotului, însă în momentul de față nu suntem 100% siguri de venirea a doi- trei jucători. În ceea ce privește plecările, avem Trujic, Brekalo și Papa, la ale căror servicii am renunțat. Ca și sosiri certe, avem un fundaș stânga austriac, Marcel Holzmann. Mai așteptăm, suntem în negocieri avansate cu vreo doi- trei jucători. Ca și poziții, sunt sigur că vă interesează, este vorba de doi atacanți și un fundaș central . În linia mediană stăm foarte bine. În momentul de față sunt trei jucători care nu or să vină astăzi, dar sunt învoiți. Este vorba de Fabrini, Ongenda și Aristiedis, care ajunge în seara asta din cauza programului cu zboruri, nu au avut un program ca să poată să ajungă astăzi. Oferte certe nu sunt, doar ce se scrie în presă de Fabrini, dar eu am discutat de conducerea clubului și nu avem în momentul de față o ofertă concretă. Poate doar la nivel de discuții. Eu am discutat cu Fabrini la telefon. Pe data de 8 va fi la Botoșani. Numai ce s-a scris în presă că este dorit de FCSB și CFR”, a spus antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu.

Antrenorul susține că nu ar vrea să se despartă de niciun jucător, dar „jucătorii care au oferte concrete, dacă este avantajoasă pentru club și dacă este benefică, eu nu mă opun”.

Totodată, tehnicianul a precizat că nu poate fi lăsat să plece un jucător gratis sau cu împrumut.

„În niciun caz. Din câte știu sunt discuții de prelungire. Eu mi-am dorit să am jocuri tari, să am jocuri bune, pentru că ne așteaptă și pe noi un retur destul de puternic”, susține antrenorul.

De asemenea, Ciobotariu a menționat că primele două jocuri, cel de la Chiajna și cel de acasă cu Voluntari, sunt extrem de importante.

„În cazul în care vom obține cele șase puncte și echipele din fața noastră se vor împiedica, atunci avem speranțe mari pentru play. Totul depinde doar de noi. Trebuie să câștigăm primele două jocuri care sunt foarte importante. Este un program … depinde de celelate echipe, depinde ce fac celelalte echipe, pentru că noi nu suntem la mâna noastră. Noi avem de recuperat cinci puncte. Toate meciurile sunt grele, nu există meci ușor, mai ales că în această perioadă sunt convins că toate echipele se vor întări și vor aduce jucători. Nu va fi ușor, mai ales că mai avem de recuperat cinci puncte, în ideea în care mai sunt cinci jocuri. Va fi destul de greu, dar noi ne jucăm șansa”, a spus Ciobotariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *