Botoșănenii prezenți la inaugurarea pârtiei Rarău s-au întors nemulțumiți. Nu au avut locuri de parcare, iar telegondola nu a funcționat

Inaugurarea pârtiei Rarău, cea mai lungă pârtie de schi din Nordul țării, a fost marcată de nemulțumiri. O problemă la telegondolă a făcut ca aceasta să nu funcționeze aproape două ore, spre nemulțumirea turiștilor veniți să schieze din Iași, Botoșani, Vaslui, dar și din alte localități.

Oamenii s-au arătat revoltați să întâmpine probleme chiar la inaugurarea acesteia, de la care nu a lipsit ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Pe paginile de socializare au apărut mai multe mesaje ale turiștilor, inclusiv din Botoșani.

Iată câteva dintre ele:

„ Telegondola merge tipic romanesc. 1 minut da si 5 minute nu”

„1. Un singur centru de inchirieri cu 30 schiuri si fara placi
2. Gondola urca dar goala, tot felul de motive au fost invocate
3. Am stat 3 ore in coada si am renuntat inghetati de frig…am plecaf la ora 13,40 de pe partie si inca nu se urca
4. NU E DE MERS ASTAZI, speram sa isi revina pana nu trece zapada

Organizarea lasă de dorit….păcat să vii din Iaşi şi să nu poţi să ajungi decât pe jos şi când ajungi nu mai merge telegondola…..păcat”.

Tocmai am plecat dupa ce am stat 2 ore la coada si nu am reusit sa urc si ce e cel mai dureros autocarele care ne-au urcat la partie nu mai coboara schioarii ca isi zgarie masinile…. O tampenie terminata dupa 12 ani de agonie unde nu o sa mai merg niciodata!!!!! RUSINE!!!!”

„O bătaie de joc organizarea dumneavoastră!”.

„Bătaie de joc. Gondola nu merge în ziua inaugurării. Parcare egală cu 0. De unde poţi parca până la pârtie ai bus, dar nu te lasă să urci cu schiurile în bus. Felicitări pt inaugurare. După 2 ore de stat în frig au anunţat că s-a stricat un senzor la gondolă!

La 20 mil. euro vreţi să şi meargă ”

Era de așteptat să fie așa deoarece administrarea unui business de acest gen necesită o experiență de organizare si personal instruit.
Din comentarii reiese clar o lipsă de experiență profesionala privind organizarea de astfel de evenimente.Organizare și PSSR,personal security saftey and responsability Crowd Management,pentru public,cu parere de rau si fara sa fiu cîrcotaș se vede clar lipsa de profesioniști, dar cum la noi firmele se pricep la toate au suficient timp sa poată invata pe banii lor un business de gestionare a unui resort de ski,pacat de timpul irosit era de așteptat după atâția ani sa fie un eșec.
Daca venea puțină lume cred ca ar fi fost altceva însă totul sa blocat ca auvenit prea mulți , dupa marketingul care a fost facut trebuiau sa se aștepte și sa fie gata sa raspunda unor situații neprevazute dar cred că lucrarile de final au fost facute repede pe invers.
Păcat de tot,nu este de bun augur,o deschidere sau inaugurare se face cand totul funcționează in parametrii normali fără probleme si când personalul angajat este deja format corespunzator.
Prea repede prea ca la țară.

Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a fost deschisă, sâmbătă, publicului larg în prezența ministrului Turismului, Bogdan Trif, care a semnat cu această ocazie omologarea celor aproape 3 kilometri de pârtie din masivul Rarău.

Finalizarea uneia dintre cele mai importante investiții ale ministerului Turismului, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, începută în 2009, în valoare de peste 71 de milioane de lei, a reprezentat unul dintre obiectivele ministrului Bogdan Trif de la preluarea mandatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *