Cătălin Măruță îi plătește taxa de înscriere și biletul de avion pompierului botoșănean Iulian Rotariu pentru a participa la competiția din Australia

Cunoscutul prezentator de la ProTV, Cătălin Măruță, a anunțat, vineri, în cadrul emisiunii sale, La Măruță, că îi plătește pompierului botoșănean, Iulian Rotariu, taxa de înscriere și biletul de avion pentru competiția din Australia, respectiv 2.600 de euro.

Îmi doresc foarte mult ca tu să ajungi la această competiție”, i-a spus Măruță pompierului botoșănean.

Chiar dacă și-a împlinit visul din copilărie de a alerga în Antarctica, dar și acela de a urca pe podium după ce a concurat cu cei mai puternici sportivi din lume, Iulian consideră că are puterea să facă cunoscută, în continuare, cauza copiilor cu autism din Botoșani.

Rezultatele obținute la toate competițiile organizate de 4Deserts (Gobi March” China, în iunie 2016 – locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general; Atacama Crossing” – Chile, în octombrie 2016 – locul I la categoria lui de vârstă, locul VI la general , ”Sahara Race”, în mai 2017 – locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general și „Roving Race Patagonia, în noiembrie 2017 – locul I la categoria lui de vârstă, locul IV la general), dar mai ales cel din Antarctica, îi oferă posibilitatea să își depășească din nou limitele la ultramaratonul The Track Australia, o competiție destinată celor mai puternici sportivi, care se va desfășura în perioada 15 – 24 mai 2019.

La fel ca și celelalte cinci ultramaratoane la care a participat, The Track Australia este o cursă autosusținută. Diferența este că va avea de alergat de două ori mai mult, adică 522 de kilometri în nouă etape. Fiecare concurent trebuie să poarte propriul rucsac care să conțină mâncarea, echipamentul obligatoriu și echipamentul său personal. Cursa, organizată de Canal Aventure, are loc în Australia, în Golful din Teritoriul de Nord, în cel mai arzător deșert din zonă. Cu fiecare etapă, distanța pe care trebuie să o parcurgă crește, la fel și altitudinea. Dacă în prima zi are de alergat un maraton (30 km), la 700 de metri altitudine, în ultima zi, distanța pe care trebuie să o parcurgă este de 127 de km, la 1.700 metri altitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com