Un tânăr complet dezbrăcat îi jignea pe trecători, de pe terasa unui bloc 

Un tânăr complet dezbrăcat îi jignea pe trecători, de pe terasa unui bloc din centru, la Câmpulung. Poliţiştii au chemat imediat medicii.

Miercuri dimineaţă, Poliţia Câmpulung a fost sesizată că un bărbat dezbrăcat este pe terasa de la etajul unu a blocului 19 de pe strada general Grecescu şi că ar intenţiona să se arunce în gol, scrie Ziarul Argeşul, citat de Observator.tv.

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi o ambulanţă au apărut la faţa locului. Bărbatul, un tânăr, sfida gerul de afară şi ocăra trecătorii care-l priveau şocaţi.

Poliţiştii au reuşit să-l convingă pe tânăr să coboare de la terasă şi să se urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Acesta înşira cuvinte neinteligibile şi nu părea să aibă intenţii sinucigaşe, iar oamenii legii au reuşit să-l coboare de pe terasă şi să-l urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Tânărul se numeşte Răzvan George R., are 28 de ani, şi nu locuia în blocul pe care se urcase gol, venind acolo în vizită la un prieten, împreună cu care s-a îmbătat serios.

Tânărul a fost amendat cu 200 lei, apoi transportat la secţia de psihiatrie a spitalului din Câmpulung. El urmează să fie testat pentru a se stabili dacă, în afară de alcool, nu consumase cumva şi substanţe interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *