Cel mai nou club deschis în Botoșani. Doi cunoscuți soți din Botoșani au deschis un local cu muzică retro. Manelele sunt interzise

old scool club, stiri, botosaniDoi cunoscuți soți din Botoșani au deschis, de curând, unul dintre cele mai elegante cluburi din municipiu. Gelu Graur, cunoscut atât pentru activitatea sa ca jandarm și polițist (încununată prin participarea misiuni internaționale de menținere a păcii), cât și prin participarea sa în finala concursului Vocea României, și soția acestuia, executorul judecătoresc Sînziana Secrieru, au pus bazele Old School Club, un spațiu care se definește prin muzica retro pe care clienții o pot asculta.

Old School Club, deschis la subsolul Casei Sindicatelor, în locul fostului club Koma, este locul în care se ascultă live muzica anilor  `70, `80 și `90 și unde sunt interzise manelele. Aici se ascultă de la jazz sau disco până la rock ‘n’ roll.

La noi securitatea este sfântă. Țin foarte mult la acces. Nu acceptăm în training, nu acceptăm dedicațiile și nu se cântă sub nicio formă manele. Este un concept nou. Este cartea mea de vizită. Ceea ce se întâmplă acolo este exact Gelu Graur, așa cum mă văd eu pe mine”, susține administratorul clubului, Gelu Graur.

old scool club, stiri, botosaniAcesta spune că ideea i-a venit după ce, alături de un grup de prieteni, a ieșit la un restaurant și că, sub nicio formă, nu s-a regăsit în atmosfera de acolo.

„Am iesit intr-o vineri seara de la restaurant, mancasem bine si chiar aveam chef de stat cu prietenii la un pahar de vorba. M-am uitat in stanga, in dreapta…am inchis ochii si am cautat un loc in amintirile proprii dar, Nnimic! Nimic pe gustul meu! Acela a fost momentul cand am stiut ca vom face Old School. Alaturi de o mana de prieteni superbi, ne-am adancit in idei si concepte despre ce poate deveni acel loc. Dupa 3 luni de munca, stres, seri interminabile in praf si mirosuri de lac, var…dupa mii de dibluri si suruburi…am ajuns sa realizam ceva fain… Old School! Muzica live, stand up comedy, teatru, seri de party tematic si multe altele ce urmeaza… Botosaniul merita un astfel de loc si oricine este binevenit sa se simta bine la noi”, a precizat Gelu Graur.

Deja, în Old School au avut loc mai multe concerte ale unor cunoscuți artiști din lumea muzicală, însă petrecerile cu invitați live continuă săptămână de săptămână.  În Old School a revenit pe scenă, după mai mult timp de pauză, și Gelu Graur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *