VIDEO Protest față de starea proastă a unui drum județean. Zeci de șoferi au participat la un marș auto

protest din cauza drumului, stiri, botosani, mitocSute de persoane și zeci de mașini au participat, joi, la un protest spontan față de starea proastă a unui drum județean. Aproximativ 200 de persoane și 50 de autoturisme și autoutilitare din Mitoc, Avrămeni și Adășeni au ieșit în stradă în semn de nemulțumire față de cum arată drumul DJ 294 A Avrămeni – Panaoitoaia- Mitoc.

Oamenii spun că drumul este o „mocirlă” și cer autorităților județene să intervină pentru modernizarea acestuia. Localnicii sunt nemulțumiți că nici un primar de la cele trei comune (Mitoc, Avrămeni sau Adășeni) nu a fost prezent protest.

„Probabil nu mai reprezinta aceste comunitati si nu sustin asfaltarea drumului judetean Avrameni- Panaitoaia- Mitoc. Sau poate nu sunt conectati la retelele de socializare”, spune fostul primar din Mitoc, Sorin Scutariu, care s-a aflat printre protestatari.

7 thoughts on “VIDEO Protest față de starea proastă a unui drum județean. Zeci de șoferi au participat la un marș auto

  1. Gogomanii de gospodari ai comunelor vin doar la alegeri langa cetateni acum sunt prin Las Vegas, Palma de Mayorca si huzuresc iar domnul Macalet Pinochio ne tot promite !
    Domnilor guvernanti de ce nu va faceti treaba, aveti salarii de 5000 (CINICI MII DE EURO) ar trebui sa zbarniti pentru banii astia !
    Modelul comunist va invatat prost va credeti tot stapani!
    REVENITIVA!
    INTRATI IN NORMALITATE, VIN ALEGERILE!!
    RUSINE SA VA FIE LA TREABA!
    UN AN BUN SI BAGATIVA MINTILE IN CAP!

  2. DE CE NU VA FACETI TREABA?
    DE CE VA BAGATI IN POLITICA NU INTELEG ?
    DOAR LA FURAT BANUL PUBLIC , ASTA E EXPLICATIA ALTFEL DE CE VA INGHESUITI LA POSTURI DE NU SUNTETI CAPABIL?
    ROG SA MA CONTRAZICETI SI SA IMI DOVEDITI CONTRARIUL!
    era sa uit….. am vrut sa va urez un an bun !

  3. Sa vedeti anul acesta cum incep vrajelile: S-au dat peste cap sa faca rost de bani pentru drumuri, au adus bani de acasa sa termine patinoarul, au accesat fonduri europene pentru varuit bordurile…etc. etc.

  4. Domnul fost primar (PNL) nu stie cum sa isi faca campanie???cat timp a fost la putere ce a facut??nu era „mocirla”???

  5. Gogoman esti tu protovane,cetatenii acestor comune au votat de fiecare data cu speranta ca lucrurile se vor face. Au votat cu Pnl-Turcanu si s-a facut panarama de asfalt cu Bitunova,dar s-a ales Turcanu cu vila si altele ,au votat cu Psd-Macaleti,macar s-a reparat asfaltul facut de Turcanu .Ce vina au oamenii,tu daca ai fost la vot si cei pe care i-ai votat au uitat promisiunile ,inseamna ca esti gogoman ?Ce a facut fostul primar de Mitoc cand era Pnl la consiliul judetean pt acest drum ? nimic, a avut grija sa-si sporeasca averea personala,ca nu degeaba l-au gasit cei de la ANI cu probleme.Acum a inceput iar campania electorala ,il doare pe el undeva de acest drum,nu l-am vazut facand greva foamei cand era primar pt interesele oamenilor .

  6. De asta Scurtaru de la Mitoc se tot baga peste tot??
    Nu cred ca mai prinde daca el la PNL ,PDL aia care au tait pensiile si salariile ??
    Mutate la PSD ca sa poti iesi primar ,ca e salarii de mii de euro Scutare , altfel tu cu mafia pdl, pnl de Botosani nu ai nici o sansa!
    peste vro 200 ani , stim ce au facut liberalii in istorie au calcat taranul pe cap si lau SARACIT DE TOT MAI RAU CA SI COMUNISTII!
    ! rusine …poporul nu uita doar istoria sa o scriti altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *