FC Botoșani se va despărți de mai mulți jucători în această iarnă. Cine e pe lista neagră!

antrenament fc botosani, stiri, botosani, profi izobek , afc junior - CopyConducătorii echipei FC Botoșani au decis să renunţe la o parte dintre jucătorii aflaţi în lot. Printre cei care vor pleca se numără şi unii fotbaliști care au evoluat în multe meciuri din actualul sezon al Ligii 1. Astfel, atacanţii Nikola Trujic şi Marko Brekalo sunt primii care se vor despărţi de FC Botoşani. În plus, Liviu Ciobotariu s-a decis să nu mai mizeze pe Sebastian Chitoşcă, fost la FCSB, şi Enriko Papa. Cei doi au fost anunţaţi să-şi caute alte echipe unde să joace.

„Cred că o să-i dăm drumul lui Enriko Papa. S-a aglomerat foarte mult zona respectivă. Îi avem pe Rodriguez, Oaidă, Karaboue. Oaidă este o prioritate pentru noi. Papa a înţeles că are şanse mici să joace şi îi dau drumul. Brekalo pleacă sigur. Cred că va pleca şi Trujic”, a spus Valeriu Iftime, conform Prosport.

De asemenea, o parte din jucătorii tineri din lot vor fi împrumutaţi la echipe de Liga a 2-a. Şefii FC Botoşani consideră că Ianos Brînză, Alex Piftor sau Eduard Florescu au nevoie de jocuri mult mai multe.

„Jucătorii tineri vor fi împrumutaţi la echipe de Liga a 2-a. Nu pleacă niciunul definitiv. Vor fi împrumutaţi la echipe de Liga 2 pentru că au nevoie de jocuri”, a mai spus Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *