Drumurile dintr-o comună din Botoșani, reabilitate cu 4,3 milioane de lei. A fost stabilită și firma care face lucrările

asfaltare dumeni - cordareni _1Drumurile dintr-o comună din județul Botoșani vor fi reabilitate cu 4,3 milioane de lei, echivalentul a aproximativ un milion de euro. Este vorba de drumurile comunale și sătești din Concești, pentru care administrația locală a încheiat un contract de asfaltare.

Vor fi supuse reabilitării drumirile comunale DC 84, de la km 1+630 la km 2+918, dar și drumurile sătești DS 501, DS 502, DS 2 de la km 0 la km 0+350 și de la km 0+450 la km 1+270, DS 15, DS 53, DS 55, DS 58, DS 61, L DS 66, care au o lungime totală de 5,6 kilometri.

Firma care va executa este Cornell’s Floor, cea care este controlată de omul de afaceri Marcel Bîrsan, cel care l-a denunțat pe fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

 

2 thoughts on “Drumurile dintr-o comună din Botoșani, reabilitate cu 4,3 milioane de lei. A fost stabilită și firma care face lucrările

  1. D-na Georgeta,de ce va mai chinuiti s-aflati raspunsuri la intrebarile d-voastra? Pai e simpliu…La anu si la multi ani:))…atunci o s-aveti d-voastra asfalt pe Iuliu Maniu. Uite si dumneata…Fluturache inca de la prumul mandat te-a aburit c-o sa ai asflat,da? Ai? Nu! Nici acum cand e la al-treilea:)) Deci repet…La anu si la multi ani d-na Georgeta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *