Tânărul care a bătut și jefuit o femeie în plină stradă, arestat preventiv

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Tânărul care a tâlhărit o femeie în plină stradă a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în urma propunerii înaintată instanţei de judecată aceasta din urmă a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Duminică, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani din municipiul Botoşani cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Primăverii, ajungând în intersecţia cu strada Prieteniei, un tânăr necunoscut, prin folosirea de acte de violenţă, i-a sustras poşeta pe care o avea pe umăr, ulterior părăsind locul faptei.

Echipajul de siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, direcţionat la locul producerii evenimentului, a efectuat verificări în împrejurimi, precum şi pe traseul parcurs de autor după comiterea faptei.

Ulterior, la intersecţia dintre strada Primăverii şi bulevardul G. Enescu a fost identificat un tânăr de 21 de ani ale cărui semnalmente corespundeau celor descrise de persoana vătămată, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani pentru audieri.

În urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat a rezultat faptul că tânărul Mihai Mircea Dumitrescu este cel care a sustras poşeta persoanei vătămate, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *