Incredibil! Vin din alte județe pentru a obține permisul de conducere la Botoșani. La ce metodă recurg pentru a putea face „școala”!

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani, Marian Ciornea, a atras atenția, din nou, asupra creșterii nejustificate a numărului de cursanți care vin din județele vecine pentru a obține carnetul de șofer la Botoșani. Acesta susține că unii candidați își stabilesc reședința în județul Botoșani, chiar la domiciliile instructorilor cu care desfășoară pregătirea practică.

În aceste condiții instructorii auto își rotunjesc veniturile, însă examinatorii nu mai fac față aglomerației.

În continuare, ne confruntăm cu o creștere nejustificată a unor candidați din alte județe, ceea ce face ca termenele de examinare la proba practică să crească foarte mult. Nu știu cât este de reală acea reședință a unor candidați, în ciuda declarației pe propie răspundere că timp de 185 de zile pe an respectiva persoană locuiește la adresa pe care a menționat-o. Eu personal am mari îndoieli cu privire la realitatea acestor informații. E un fenomen care nouă ne îngreunează foarte mult activitatea”, a spus Ciornea, vineri, în cadrul unei întâlniri cu instructorii auto.

Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto a spus că a sesizat organele abilitate cu privire la acest aspect. Ciornea a afirmat că a cerut inclusiv instructorilor  auto să stopeze acest fenomen, însă fără ecou.

 

One thought on “Incredibil! Vin din alte județe pentru a obține permisul de conducere la Botoșani. La ce metodă recurg pentru a putea face „școala”!

  1. Domnule politai de birou, eu cred ca dumneta esti platiti cu salariu din banii de taxe si impozite care ii platesc cei care doresc permise si inmatriculari de masini , este inca de stat si nu poti tu stopa inmultirea populatiei!
    tu ai salariu de 120.000.000 milioane lei cel putin plus………nestiut decat de ….datorita faptului ca se platesc aceste taxe pentru faptul ca nu va faceti treaba eficent!
    Practica asta militieneasca nu e bine vazuta nici de prefect care trebuia sa te schimbe cu unul mai eficent, nu un plangaret ,lasa locul unuia ce este bun!
    Asteptam reactia la prefect??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *