Trei funcții publice de execuție scoase la concurs de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani cu sediul în Piața Revoluției nr. 1 – organizează în perioada 17 -22 ianuarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei funcţii publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală.

Este vorba de un post de consilier clasa I grad debutant din cadrul Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală
Condiţii specifice de participare la concurs: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă echivalentă într-unul dintre următoarele domenii: domeniul inginerie civilă (specializarea construcții civile industriale și agricole /căi ferate, drumuri și poduri/ amenajări construcții hidrotehnice), domeniul ingineria instalațiilor (specializarea instalații pentru construcții) domeniul inginerie electrică (specializarea electrotehnică), domeniul inginerie energetică, domeniul inginerie electronică și telecomunicații.
De asemenea, mai este scos la concurs un post consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală
Condiţii specifice de participare la concurs: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,
absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă echivalentă într-unul dintre următoarele domenii: domeniul inginerie civilă (specializarea construcții civile industriale și agricole /căi ferate, drumuri și poduri/ amenajări construcții hidrotehnice), domeniul ingineria instalațiilor (specializarea instalații pentru construcții) domeniul inginerie electrică (specializarea electrotehnică), domeniul inginerie energetică, domeniul inginerie electronică și telecomunicații. Vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență de minimum 7 ani.
Un al treilea post este de consilier clasa I grad superior din cadrul Comp. Investiții, Școli, Cultură, Unități Medicale – Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală.
Condiții specifice de participare la concurs: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,
absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, specializarea construcții civile industriale și agricole /căi ferate, drumuri și poduri, amenajări/ construcții hidrotehnice; – vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență de minimum 7 ani.
Condiții generale de participare la concurs: Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 54 și art. 57 alin. (5) din Legea nr. 188/1999 privind Statul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Proba scrisă a concursului se organizează în data de 17 ianuarie 2019, la sediul instituției.
Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe pagina de internet a acesteia.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 17 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *