VIDEO Șofer inconștient! Botoșăneanul care nu ține cont de nicio regulă de circulație

Un șofer din Botoșani a fost filmat pe raza localității sucevene Vama, la volanul unei dubițe, în timp ce conducea ignorând orice regulă de circulație și punând în pericol nu doar viața sa, ci și a celorlalți participanți la trafic.

În a doua zi de Crăciun, acesta a intrat în depășiri periculoase, ignorând limitatoarele de viteză, liniile continue, curbele periculoase fără vizibilitate, trecerea la nivel cu calea ferată.

Deși mult prea grăbit, șoferul a scăpat fără accident printr-un noroc chior.

„Daca nu circulam in normele de viteza si nu reduceam, acolo se intampla o tragedie”, a spus un șofer pentru SuceavaNews.ro.

 

2 thoughts on “VIDEO Șofer inconștient! Botoșăneanul care nu ține cont de nicio regulă de circulație

  1. Inconstient e putin spus :
    – linie continua , curba
    Ar trebui sa ii multumeasca celui de pe contrasens care aproape a oprit sa treaca el „iresponsabilul”…..care apropo o face pe.a moralistul pe „Radar Botosani” spunand despre alt sofer care a facut o depasire mai putin riscanta „nimeni in afara de tine si cel din contrasens nu poate realiza pericolul din clip”.
    Un asemenea „iresponsabil” nu are ce cauta pe strazi !
    Inteleg sa o mai calci un pic peste limita , inteleg alte greseli mici, pentru ca toti gresim….dar asemenea drpasire in curba unde nu vezi in fata eu as incadra.o la „tentativa de omor” … sunt sigur ca cei din masina de pe contrasens care au vazut moartea cu ochii sunt de acord cu mine !

  2. Unul din cei doi administratori ai grupului RADAR BOTOSANI. Si daca o sa intrati si o sa urmariti, o sa vedeti filmari de ale dumnealui cu alti soferi din Botosani cu abateri mai mult sau mai putin grave. Acum sa ne gandim putin…. ori suntem corecti ori nu mai suntem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *