FOTO A fost inaugurat un sediu nou pentru o primărie din Botoșani

primaria vladeni, stiri, botosaniMoment istoric în localitatea Vlădeni, acolo unde a fost inaugurat, joi, noul sediu al Primăriei. Este vorba de un sediu ultramodern, început în 2015, în mandatul fostului primar Voicu Murariu (actualmente administrator public al comunei).

Noua primărie a fost ridicată din bani de la bugetul local, investiția ridicându-se la aproape 1,2 milioane de lei.

Un sobor de preoți a sfințit joi clădirea. La eveniment a luat parte liderul PSD, Doina Federovici, deputatul Costel Lupașcu și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, care este originar din Vlădeni.

2 thoughts on “FOTO A fost inaugurat un sediu nou pentru o primărie din Botoșani

  1. OOOOO! Sunt bani pentru sediul primariei- NOU! Dar acest fost primar – Murariu Voicu – care acum este administratorul comunei – ce nume pompos are – de cenu se ocupa cu atragerea de fonduri europene pentru asfaltarea drumurilor din satele comunei? Cum intri pe drumul comunal, pe la releul de pe deal de la cabana ,,Stejarul,, si pana ajungi in satul Brehuiesti strici masina de tot. Au asfaltat un pic – vreo 900 metri prin centrul satului, in rest e drum pietruit ca-n anii 70. De aductiunea de apa potabila nici vorba! Cel putin 95% din fantanile satului au apa cu nitriti, nitrati, calcar si cate alte toxice. NU E POTABILA, dragi jurnalisti! Verificati! Se depune piatra pe galeti, oale, pahare. Mor copiii, cade dantura tuturor oamenilor. Nimic nu se face.Nici Directia Sanitara, nici Primaria, nici Prefectura, nici Consiliul judetean, nimeni! Ce sa mai spun ca si Macaleti Costica e din aceeasi comuna??? TOTAL DEZINTERES DIN PARTEA TUTUROR! Doar taxele, impozitele, functiile calde, banoase si nemeritate, intereseaza pe asa-zisii mai mari ai judetului si ai comunei.URAT DIN PARTEA LOR!

  2. Nimic nu se dezvolta, nimic nu se realizeaza in aceasta comuna. Primarie capusata cu invartiti si pilosi care nu stiu sa faca nimic. Pe principiul ziua trece leafa merge. Si ce leafa barosana! Sate in paragina. Nu apa, nu canalizare, nu gaz. Asa va fi pana va scapa de ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *