Cum să îți surprinzi partenerul iarna aceasta: 3 idei de cadouri care nu dau niciodată greș!


Sezonul de iarna vine „la pachet” cu bucuria sarbatorilor specifice, Craciunul si Revelionul – in luna decembrie – dar si cu un eveniment destinat cuplurilor si indragostitilor, marcand sfarsitul anotimpului rece (Valentine’s Day sau Dragobete). Cert este ca urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, un motiv in plus de bucurie fiind minunatele cadouri pe care persoanele dragi si le daruiesc, drept dovada a aprecierii si dragostei pe care o poarta unul fata de celalalt.

Vrei sa iti surprinzi in cel mai placut mod partenerul de viata, insa nu ai inspiratia necesara pentru a ii oferi un cadou inedit? Nu iti doresti sa apelezi la o varianta comuna, ci dimpotriva, vrei sa ii daruiesti o experienta unica si cat se poate de personala?

Descopera cateva idei originale si inedite pe care sa le daruiesti jumatatii tale!

 

  • O vacanta/o calatorie

 

Un astfel de cadou poate fi previzibil, mai ales daca alegi Parisul sau Roma drept destinatie. In schimb, iti poti surprinde partenerul sau partenera alegand locatii mai putin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, precum un circuit in Maroc, ce se va dovedi a fi o experienta inedita pentru amandoi. Clima tropicala, precum si misterele culturale ale celor mai mari orase, cum ar fi Casablanca, va pot transpune intr-o alta lumea, in care sa va traiti povestea de dragoste asa cum visati, chiar si pentru o scurta perioada de timp. De asemenea, poti opta pentru un circuit in Israel, pentru a va bucura de o experienta la fel de incantatoare si pentru a adauga inca o amintire frumoasa la albumul de cuplu.

 

  • Un cadou… plin de mister si adrenalina

 

Daca sunteti un cuplu ceva mai neconventional si va doriti sa experimentati tot felul de lucruri palpitante, care sa va ridice nivelul de adrenalina, acum este momentul sa profiti de evenimentele din sezonul rece pentru a ii oferi partenerului sau partenerei tale un cadou plin de mister sau de aventura. Cu siguranta exista pe lista voastra o multime de activitati pe care v-ati propus sa le realizati, insa, din diverse motive, tot ati amanat indeplinirea lor.

 

  • Arata-i talentele tale culinare

 

Chiar daca nu esti tocmai un maestru desavasit intr-ale bucatariei, ai putea sa incerci sa il/o surprinzi cu un preparat simplu, dar gasit cu dragoste. Poti sa ii gatesti mancarea preferata sau macar sa incerci sa iti pui amprenta asupra organizarea unei cine in doi, departe de ochii privitorilor sau a alte cupluri care aleg sa mearga la restaurant. Aceasta varianta ar putea fi o idee desavarsita pentru petrecerea zilei sau serii de Valentine’s Day, cum de altfel, poate reprezenta doar un moment de intimitate, o clipa de ragaz pe care sa o aferi cuplului vostru. Poate gustul mancarii nu va fi unul extraordinar sau  chiar ca la carte, insa, cu sigurata va aprecia gestul si faptul ca te-ai straduit sa il/o impresionezi.

Acestea sunt doar 3 exemple de cadouri ceva mai deosebite cu care ai putea sa iti surprinzi partenerul sau partenera in perioada iernii, cu ocazia celor mai importante sarbatori din acest sezon. Tu cum mentii si intretii focul dintre voi? Care sunt darurile prin care ii arati afectiune celui drag tie?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *