Și-a ucis cel mai bun prieten într-o benzinărie din cauza unui dans

crima, stiri, botosaniUn tânăr de 22 de ani şi-a omorât prietenul într-o benzinărie din Nicolina. Scandalul dintre cei doi bărbaţi începuse după ce unul dintre ei încercase să danseze în discotecă cu sora celuilalt, scrie Ziarul de Iasi.

Un tânăr din Iaşi şi-a omorât cel mai bun prieten într-o benzinărie din Nicolina, pentru că acesta ar fi vrut să danseze cu sora lui în discotecă. Omorul a avut loc miercuri dimineaţa, în benzinăria OMV de la Belvedere. Alin Daniel Calistru, în vârstă de 22 de ani, şi prietenul său cel mai bun, Iulian Cozma, de 34 de ani, se aflau într-un grup de şase persoane, care se întorceau de la o discotecă din Mogoşeşti. Aceştia veneau în Iaşi, cel mai probabil la o altă discotecă, deoarece toţi locuiesc în Ciurea.

În jurul orei 4.30, a­ceştia au oprit maşina în care se aflau, un autoturism Skoda Superb, şi au intrat în benzinăria OMV. Aici, Alin Daniel Calistru şi Iulian Cozma, beţi criţă fiind, s-au luat la ceartă motivul fiind că cel din urmă ar fi insistat să danseze în discoteca din Mogoşeşti cu sora lui Calistru, împotriva voinţei ei. Calistru s-a repezit şi i-a dat un pumn prietenului său, Cozma, iar acesta a căzut la pământ. Imediat, Calistru l-a lovit de mai multe ori cu picioarele în cap pe cel căzut, apoi a plecat.

Prietenii acestora au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanţă care a încercat să-l resusciteze pe Cozma, însă acesta nu a răspuns manevrelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *