FOTO Preluat de elicopterul SMURD, după ce în urma unei agresiuni a fost lovit puternic la cap

elicopter smurd, stiri, botosani, dorohoiUn tânăr din județul Botoșani aflat în stare gravă a fost preluat, duminică, de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Iași.

Este vorba de un tânăr de 22 de ani care a fost victima unei agresiuni. Andrei A. a ajuns, duminică dimineață, la Spitalul Municipal Dorohoi cu traumatism cranian-cerebral, iar medicii de aici au cerut ajutorul colegilor din Iași pe motiv că leziunile sunt foarte puternice.

elicopter smurd, stiri, botosani, dorohoi Tânărul a primit îngrijirile medicale necesare și apoi s-a solicitat elicopterul SMURD pentru transferul la Iași, aceasta fiind diagnosticat cu hematom subdural cu multiple contuzii hemoragice parieto-temporale stângi. Acesta era conștient, stabil hemodinamic și respirator.

Pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *