Trei copii au murit, duminică, după ce casa în case se aflau le-a luat foc

incendiu, casa, stiri, botosaniTrei copii din localitatea Archita din județul Mureș au murit, duminică, după ce casa în case se aflau le-a luat foc, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Potrivit pompierilor, arderea s-a manifestat într-o singură cameră, fiind afectate în totalitate bunurile, dar în camera respectivă se aflau cei trei copii, unul de 10 luni, unul de 2 ani și 10 luni, iar cei de-al treilea de 4 ani.
Cei trei copii au fost găsiți inconștienți, cu intoxicații grave și arsuri din cauza flăcărilor, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost declarați decedați.
incendiu, casa, stiri, botosaniCauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată și deschisă, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei 3 copii.
Micutii au fost lăsați singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte.
Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice pompierii reamintesc părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *