Patinoarul și terenurile de sport acoperite de la Cornișa se deschid pentru public. Anunțul făcut de primarul municipiului Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că toate autorizațiile de funcționare au fost obținute pentru Parcul Cornișa și că cel mai probabil în luna ianuarie va fi deschis patinoarul și terenurile de sport acoperite.

Edilul a spus că nu poate da drumul publicului la  piscine, întrucât nu are un buget cu care să fie acoperite cheltuielile.

Am reușit să obținem toate autorizațiile de funcționare, ceea ce era un lucru nu atât important, cât și greu. Avem obligația să facem ședința de închidere a acestui proiect important pentru municipiul Botoșani. Cred că după data de 1 ianuarie, când vine toată lumea din vacanță, o să folosim patinoarul de la Cornișa și terenurile de sport, pentru că astea sunt cele mai importante. Celelalte nu putem decocamdată să le deschidem pentru că ne-ar trebui buget, buget ca să acoperim cheltuielile, lucru care nu a fost stabilit. Aș fi fost bucuros să știm pozițiile pentru buget, însă bugetul s-a amânat. Trebuie să stabilim un buget ca să știm posibilitatea de a plăti anumite sume acolo”, a menționat Flutur.

Primăria va face și o promovare a Parcului Cornișa. Primarul a mai spus că așteaptă ca parcul să fie frecventat de cetățeni din toată zona Moldovei , dar și de cetățeni din Republica Moldova și Ucraina.

3 thoughts on “Patinoarul și terenurile de sport acoperite de la Cornișa se deschid pentru public. Anunțul făcut de primarul municipiului Botoșani

  1. De ce nu sa facut efort pentru teatrul Mihai Eminescu??
    Cornisa e un loc unde se produc bani multi pentru buzunarele…. smecherilor din primarie !
    Au angajat oameni care sa sifoneze banul public ca si in parc , barcile , locul de joaca pentru copii… patinoar etc. pe cand la Teatrul Mihai Eminescu , de unde bani ?
    Investitii care produc bani necontabilizati, la fel si cu firma de ridicat (furat) masini din fata casei!

  2. Turcanu ochelaristu e aproape in fiece seara la sala sportului unde o gestioneaza ca pe propria lui sala vine cu fel de fel de exemplare si nu platesc , normal e saful , dar investitia e din bani publici??
    Cum e dom primar de cand a ocupat individu asta scaunul si nu il lasa ca e banul public??
    Domnule presedinte Macalet nu gasiti un om pentru servicii edilitare competent?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *