Alertă la Kaufland. Ce produse dispar de urgență și care este motivul

kaufland, stiri, botosaniVineri, Kaufland a anunţat că va scoate produsele grupului anglo-olandez Unilever de pe rafturile magazinelor sale, pentru a se proteja împotriva majorărilor de preţuri, transmite Reuters.

Printre produsele afectate de această decizie se numără mărci precum Knorr, Lipton, Ben & Jerry’s, Langnese, Magnum, Domestos, Dove, Rexona şi Ax. Kaufland a scos în evidență faptul că impactul acestei măsuri se va resimți şi în magazinele sale din Cehia, Slovacia, Croaţia, Polonia, România şi Bulgaria. Kaufland, care operează o reţea de 660 de magazine în Germania, a precizat că a încercat să ajungă la o soluţie cu Unilever încă din luna mai însă ofertele sale au fost respinse.

„Din punctul nostru de vedere, Unilever încearcă să îşi utilizeze poziţia formidabilă de piaţă pentru a-i influenţa pe retaileri şi a-şi optimiza propriile sale randamente. Având în vedere responsabilitatea care îi revine, Kaufland nu a putut accepta solicitările Unilever şi a fost nevoit să reacţioneze”, a informat grupul german de distribuţie.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *