FOTO Accident cu șase răniți! Două mașini s-au ciocnit frontal

Două autoturisme, în care se aflau patru bărbați diu două femei, au fost implicate într-un accident de circulație petrecut pe DN22 în apropiere de comuna Baia, din județul Tulcea. Una dintre femei a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor ISU Tulcea pentru descarcerarea victimei, scrie evz.ro.

Accidentul rutier a avut loc după ora 17:00 când salvatorii Stației de pompieri ISU Babadag au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical, victimelor unui accident rutier produs pe DN 22, la ieșire din localitatea Baia, către Constanța. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru bărbați și două femei. Pentru eliberarea uneia dintre femei a fost nevoie de descarcerare.

După ce a fost scoasă, a fost preluată de paramedicii de pe ambulanța SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul Județean Tulcea. Cea de a doua femeie a fost preluată de un echipaj SAJ. Cei patru bărbați au suferit răni minore și nu au dorit asistență medicală. Ulterior, unul dintre a acceptat transportul la spital. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, aproape o oră. Circulația a fost reluată, apoi, pe un sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *