Brad din deșeuri reciclabile la sediul Gărzii de Mediu Botoșani. „Pomul de Crăciun” realizat de elevii unei școli din județ

brad ecologic, stiri, botosani, scoala dangeni, garda de mediuUn brad din deșeuri reciclabile a fost „împodobit” la sediul Gărzii de Mediu Botoșani. „Pomul de Crăciun” a fost realizat de elevii de la Școala Gimnazială nr. 1 Dîngeni.

După ore de muncă în echipă, copiii, împreună cu cadrele didactice, au realizat un brad realizat în totalitate din materiale reciclabile și materiale biodegradabile (PET-uri, pahare de plastic, ziare, paie, pânză, pănuși). Acesta este expus la sediul Comisariatului Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu, alături de celălalt brad eco, versiunea 2017.

brad ecologic, stiri, botosani, scoala dangeni„Pentru că ne dorim să fim mai buni, mai responsabili, fără să facem compromisuri de la principiile de mediu, iar acțiunile noastre să aibe un ecou pentru generațiile viitoare, și în acest an am adresat rugămintea unor copii inimoși de a realiza un brad eco, ca alternativă la bradul tradițional. Din păcate, după ani de creștere, un brad natural de Crăciun stă în casa noastră câteva săptămâni și sfârșește aruncat, alături de alte deșeuri menajere, la punctele de precolectare. Începând cu anul acesta, haideți să fim mai generoși și cu brazii, nu numai cu oamenii!” a declarat, la finalul acțiunii, Cristina Kashyap, comisarul șef al Comisariatului Județean Botoșani.

brad ecologic, stiri, botosani, scoala dangeni, garda de mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *