Tragedie! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină. Botoșăneanul a piedut mult sânge la locul accidentului

accident, brehuiesti, stiri, botosaniUn bărbat din județul Botoșani a murit după ce a fost victima unui accident rutier. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 11 decembrie pe drumul european E 58 Botoșani- Suceava, pe raza localității Brehuiești, în momentul în care victima de 65 de ani, din localitate, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În momentul respectuiv a fost lovit de un autoturism Audi A5, condus de Marius D., de 33 de ani.

Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. El a fost lovit puternic la cap, pierzând mult sânge la fața locului. Acesta a fost operat de urgenţă de o echipă de mai mulţi medici, acesta suferind leziuni foarte grave la nivelul ficatului şi intestinului, iar după operaţie a fost internat pe secţia de reanimare, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Din păcate, temerile acestora s-au adeverit, bărbatul decedând pe secția de reanimare a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

FOTO Accident grav! Un bărbat a fost lovit de o mașină pe drumul european E58

One thought on “Tragedie! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină. Botoșăneanul a piedut mult sânge la locul accidentului

  1. De ce prin loc nepermis, UNDE EXISTĂ TRECERE DE PIETONI ÎN ACEA ZONĂ, pe unde pot traversa strada în siguranţă pietonii când nu există treceri marcate cu zebră? Unde s-a mutat stația de aşteptare pentru transportul public, cum poți traversa la vecinul, unde există limitatoarele de viteză?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *