Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi a ajuns pe mâinile medicilor. Mascații l-au escortat la spital

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Iasi a ajuns ieri pe mana medicilor de la Spitalul „Parhon”. Jan Buliga, o figura cunoscuta prin lumea interlopa ieseana a ajuns ieri la spital. Ei bine, daca de regula cei care au nevoie de medici ajung la urgente cu o ambulanta, Jan Buliga a avut parte de un regim special, fiind transportat cu duba mascatilor de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) Iasi.

Buliga a cerut sa fie consultat pentru ca ar avea niste probleme cardiace pentru care ia si un tratament medical. Pacientii care asteptau pe holurile spitalului au fost cat pe ce sa intre in panica cand i-au vazut pe cagulati. Jan Buliga se afla in arest preventiv dupa ce a violat de doua ori o adolescenta.

Jan Buliga, zis si regele penitenciarului, a reusit sa bage frica intr-un grup de tineri si si-a batut joc de doua ori de o minora, violand-o si supunand-o la perversiuni sexuale. Buliga a fost arestat din nou, dupa o scurta perioada pe care a petrecut-o in afara penitenciarului. O tanara de 16 ani din comuna Mogosesti a trecut prin clipe de cosmar dupa ce Buliga a sechestrat-o si a violat-o.

Ciudat este ca, la finalul lunii octombrie a acestui an, adolescenta a mers intr-un club din Iasi unde l-a intalnit pe Buliga. Nu se stiu prea multe detalii despre cum au ajuns cei doi sa discute, insa, dupa cateva ore petrecute in club, minora l-a insotit pe Buliga acasa, la Miroslava. Atunci, Buliga a intretinut cu ea un raport sexual normal, neprotejat.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *