Urmărire pe străzile din municipiul Botoșani după un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Care a fost motivul

accident politie rutiera, stiri, botosani,Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Botoşani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Aleea Grivita, au depistat, miercuri, un autoturism condus de un bărbat de 48 ani ce se deplasa cu o viteză peste limita legală.

Poliţiştii au pus în funcţiune semnalele luminoase şi acustice din dotare în vederea opririi autoturismului în cauză, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. La scurt timp, acesta a fost blocat în trafic de poliţişti şi supus testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiindu-i reţinut totodată şi permisul de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *