Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Rușine PNL pentru campania de manipulare privind moțiunea de cenzură”

deputat Razvan Rotaru- PSD- BotosaniDeputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru dezaprobă și condamnă modul în care PNL încearcă să dezinformeze opinia publică cu privire la moțiunea de cenzură pe care a depus-o împotriva Guvernului.

Colegii din Opoziție, în lipsă de proiecte și programe pe care să le propună ca alternativă la măsurile implementate de PSD+ALDE, fără susținere pentru votul asupra moțiunii, identifică tertipuri prin care să denigreze imaginea parlamentarilor PSD prin publicarea portretelor și datelor de contact ale acestora într-o ipostază negativă. Rușine PNL pentru campania de manipulare, ce ține loc de ofertă electorală pentru români”, a declarat Răzvan Rotaru.

Parlamentarul social-democrat consideră că „depunerea moțiunii de cenzură de astăzi este încă un demers disperat al PNL care, din interese politice meschine, vrea să arunce România în haos chiar în momentul în care preluăm preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Este un demers sortit eşecului. Opoziţia nu are numărul de voturi necesar pentru a trece moţiunea. În acest moment interesele PNL, USR şi PMP sunt contrarea intereselor naţionale. În opoziţie, nu există soluţii pentru înlocuirea actualului Guvern, nu s-a structurat o majoritate care să susţină un premier şi un guvern, indiferent care ar fi componenţa acestuia. În lipsa acestei soluţii, preşedinţia Uniunii Europene ar fi asigurată de un guvern interimar, cu competenţe limitate”, a subliniat deputatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *