Mai mulți elevi au primit stimulente financiare de la Consiliul Județean, deși nu au avut premii. Cum a fost posibil

Mai mulți elevi botoșăneni au beneficiat nejustificat de stimulentele financiare care au fost acordate luna aceasta de către Consiliul Județean. Situația a fost prezentată miercuri, în ședința de Consiliu Județean de consilierul Ada Macovei, care a spus că unii elevi fără rezultate la olimpiade au încasat necuvenit premiul și a cerut să se facă verificări în acest sens.

La ședința anterioară ne-am bucurat cu toții că am aprobat cu toții recompense pentru copiii merituoși. Rugămintea mea este să se facă o verificare atentă, pentru că sunt copii care au avut alte premii și au fost trecuți cu altele, sunt copii care au luat premiu și nu figurează pe listă, însă figurează pe liste alți copii care nu se încadrau în cerințele noastre”, a spus Ada Macovei, care a solicitat să se facă un amendament la hotărârea de CJ pentru a se corecta erorile apărute.

Situația este cunoscută și la nivelul Consiliului Județean. Președintele CJ, Costică Macaleți, a declarat că are astfel de semnale de la Școala 11 Botoșani, Colegiul Național ”A.T.Laurian” și Liceul Pedagogic.

Peste 1000 de elevi botoșăneni care au obținut premiile I,II și III la olimpiadele școlare județene au primit stimulente financiare, iar erorile se pare că au venit de la școli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *