Profesoară sancționată după incidentul de la Școala Buzieni, când o elevă și-a rupt doi dinți

Incidentul de la Școala Buzieni nu a fost trecut cu vederea de către conducerea unității de învățământ. În urma anchetei disciplinare care a avut loc în școală, o profesoara de educație fizică a fost sancționată cu observație scrisă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar, cadrul didactic ar fi trebui să-i supravegheze pe copii în timpul activităților desfășurate în programul ”Școala altfel”.

La Bălușeni, a fost sancționată cu observație scrisă profesoara de educație fizică care trebuia să aibă grijă de copiii respectivi în timpul activităților desfășurate în programul Școala, Altfel”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Reamintim că o fetiță de 10 ani a fost luată luni cu ambulanța de la școală, cu traumatism cranio-facial, în urma unui accident suferit la joacă. Elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială nr.3 Buzieni, fetița se juca împreună cu mai mulți copii, în pauză, trenulețul. Un băiețel de clasa I a vrut să o tragă cu scaunul pe fetiță, iar aceasta a căzut și s-a lovit puternic la gură, rupându-și doi dinți.

Părinții copilei au sunat la 112, solicitând sprijinul cadrelor medicale, însă în același timp au anunțat și Poliție.

Eleva a fost trasportată la spital, după ce cadrele medicale de la ambulanță au stabilizat-o.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *