FOTO Autospecială SMURD lovită de o camionetă. Cinci persoane au ajuns la spital

Foto: Adevarul

O autospecială SMURD a suferit avarii serioase după ce a fost lovită în plin de o altă autoutilitară pe o şosea din Vrancea. Şoferul considerat vinovat de accident spune că a derapat pe drumul acoperit de zăpadă. Cinci persoane au ajuns la spital în urma impactului.Totul s-a întâmplat pe un drum judeţean, la 6 kilometri de Focşani, pe un segment în care zăpada încă era pe şosea, potrivit Observator.tv.

„Conducătorul unei camionete nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, lovind o autospecială aparţinând ISU Vrancea” – comisar șef Daniel Fătu, poliția Rutiera Focșani

Utilitara SMURD nu transporta pacienţi, însă doi paramedici au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şi trei persoane din cealaltă autospecială au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sf. Pantelimon” din Focsani.

Vehiculul condus de şoferul care ar fi provocat accidentul este proprietatea unei societăți din Focșani și se deplasa la un punct de lucru. La faţa locului a venit şi patronul firmei.

„Şoferul mi-a spus că l-a furat zăpada, asta este singura afirmaţie” – Cornel Mălinoiu, patronul societății.

Bărbatul îi ia apărarea angajatului său, despre care spune că a condus sute de mii de kilometri fără să producă vreun alt accident.

Poliţiştii vor continua ancheta pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *