Un nou caz șocant! Bebeluș de trei luni, găsit de angajații de la Protecția Copilului aproape înghețat, nehrănit și plin de purici

ambulanta, sectia de pediatrie, stiri, botosaniUn nou caz șochează în județul Botoșani. Un bebeluș de numai trei luni a fost adus la Secția Pediatrie a Spitalului Județean aproape în șoc hipotermin și nealimentat.

Micuțul provine dintr-o familie cu probleme din Blândești, mama fiind cunoscută ca și consumatoare de băuturi alcoolice, tatăl având ordin de restricție. O familie cu suflet mare a vrut să-i ajute pe cei trei copii ai familiei, însă au rămas șocați ce au văzut la casa acestora și au sesizat imediat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Avem un caz de copil neglijat și la Blândești. L-am adus la Spitalul de copii  și după ce va fi stabilizat, se va propune o măsură cu privire la acest copil, dacă va fi cazul să-l instituționalizăm sau să-l predăm familiei. Copilul a fost găsit aproape în hipotermie, nehrănit, plin de insecte, neglijat. Mama era plecată, tata avea ordin de restricție. Am fost sesizați de o familie care a vrut să ajute copii respectivi și care i-au găsit în starea pe care i-au găsit. Am intervenit, am luat copilul și l-am dus la spital”, a declarat Alexandru Colbu, directorul adjunct al DGASPC Botoșani.

Familia mai are un copil minor, dar și unul major. Marți a fost dus la spital un alt bebeluș de trei luni, nealimentat și deshidratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *