Încă o primărie amendată de Poliția Rutieră. A „uitat” să deszăpezească drumurile

stiri, botosani, accident, microbuz rasturnat (2)Încă o primărie din județul Botoșani a fost amendată de Serviciul Poliției Rutiere, după ce „uitat” să deszăpezească drumurile. Este vorba de Primăria comunei Brăești, al cărui primar, Ioan Toma, a tratat superficial obligația de a întreține drumurile pe timp de iarnă și din cauza căruia s-a produs un accident rutier.

Pe un drum comunal din localitatea Poiana din comuna Brăești a avut loc duminică un accident rutier. Un microbuz al firmei de transport Elegant a derapat din cauza stării proaste a drumului și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se.

Primăria Brăești a fost amendată cu 7.200 de lei.

FOTO Accident din cauza zăpezii! Un microbuz s-a răsturnat de pe un pod

Aceasta este cea de-a doua primărie din Botoșani sancționată în această iarnă pentru că nu își face treaba. Prima sancțiune de acest tip a fost dată Primăriei Durnești, acolo unde primarul Vasile Sasu a fost la fel de iresponsabil cu curățarea drumurilor.

 

Primărie din Botoșani amendată că nu a intervenit pentru deszăpezire. Din cauza drumului s-a produs un accident

2 thoughts on “Încă o primărie amendată de Poliția Rutieră. A „uitat” să deszăpezească drumurile

  1. de la Avrameni la Mitoc de ce nu vede nimeni domnilor politisti circularisti mergeti si acolo… jale , jale mare …numai pe drumuri mari mergeti va murdariti pantofii sa mergeti si la Panaitioaia?
    Va rog frumos..

  2. Sa va duceti si in Manastirea Doamnei, la 7 km de oras… sa vedeti ce bataie de joc este si acolo, stratul de zapada inghetat pe drumul principal este de cativa centimetri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *