Gigi Becali mai vrea un jucător de la FC Botoșani. Pe cine a pus ochii!

Foto: Digi sport

FCSB a câștigat la Botoșani, însă Gigi Becali nu este pe deplin mulțumit. În direct la „Fotbal Club”, finanțatorul roș-albațtrilor i-a ”mitraliat” pe fundașii centrali, Planic-Bălașa. Cei doi stopperi pe care latifundiarul vrea să-i transfere sunt Iulian Cristea (Gaz Metan mediaș) și Andrei Burcă de la FC Botoșani.

„Mai trebuie fundași. Pe ăștia (n.r. Planic și Bălașa) vreau să-i văd pe amândoi pe bancă. Mă enervează amândoi centralii. Tot întreb de Burcă ăsta, nu știu, să văd…Eu vă spun că iau doi fundași centrali. Dacă n-avem…trebuie să iau titulari. Nu contează ce investiții fac, vreau doi fundași centrali ca lumea. Nu mai vreau adormiți pe teren. Dacă ajunge mingea la Bălașa, la 50 de metri de poartă, mi-e frică”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

Cu toate acestea, Becali afirmă că nu vrea să se despartă de Planic și de Bălașa: „Nu sunt jucători pe care să nu îi mai vreau. Bălașa nu va pleca. Va fi rezervă. Eu declar la voi ca să audă ei, ca să scoată flăcări pe nas și Bălașa și Planic. De aia declar asta”.

Omul de afaceri a dezvăluit posturile pe care vrea să întărească echipa, fotbaliștii care l-au dezamăgit, dar a anunțat și numele unui fotbalist care a ieșit complet din schemă, dar pe care nu-l poate da afară acum. Este vorba despre Hristo Zlatinski (33 de ani), care nu a reușit să impresioneze în tricoul roș-albaștrilor. Becali a spus de ce nu poate să-l transfere pe mijlocașul bulgar, dar și ce decizie a luat în cazul acestuia.

”Zlatinski, ce. Nici n-ai cum să-l dai. O să-i dau niște bani, dar nu mai are unde să se ducă. Nu știu, poate prin Arabia, ceva. El nu mai poate să schimbe echipa în Liga 1. Păi, la meciul de azi n-a fost nici pe foaie. Ce să mai, am greșit cu el!”, a dezvăluit Gigi Becali.

Becali ar fi vrut să-l dea afară pe Zlatinski, numai că nu se poate! Mijlocașul de la sud de Dunăre a bifat în actuala stagiune 35 de minute pentru fostul club, U Craiova 1948, şi, ca atare, nu mai poate semna cu altă echipă până în vară. În atare condiţii, e normal și ca Zlatinski să refuze propunerea lui Becali şi să rămână la FCSB, pe un salariu atractiv, chiar dacă e conştient că nu va mai fi folosit deloc.

Sursa: Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *