Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Primarul Cătălin Flutur ar trebui să facă ceva pentru oraș, decât să semneze hârtii cu promisiuni fără conținut”

deputat Razvan Rotaru- PSD- BotosaniDeputatul social-democrat Răzvan Rotaru a declarat marți în legătură cu Asociața „Moldova se dezvoltă”, la care a aderat și primarul municipiului Botoșani Cătălin Flutur, că nu înțelege utilitatea unui astfel de demers, întrucât toate proiectele de investiții din oraș sunt blocate în acest moment.

 „Susțin alături de colegii mei social-democrați cooperarea între comunitățile locale și orice inițiativă de dezvoltare locală, dar din păcate domnul primar Flutur și colegii din aparatul său de lucru nu sunt în stare să finalizeze Parcul Cornișa, Teatrul Mihai Eminescu, locuințele ANL din Șoseaua Iașului începute în mandatul PSD la primărie. Așadar, să nu îi mai amăgească pe botoșăneni cu promisiuni care arată frumos doar pe hârtie. Să nu promită ceea ce nu poate face, doar pentru a-și pregăti încă un mandat la primăria Botoșani. Este mai degrabă o alianță politico-electorală. Nu e deloc întâmplător că alianța cuprinde doar primari de la un singur partid politic cu excepția lui Mihai Chirica de la Iași. Denumirea însăși este total neinspirată pentru că nu susține unitatea națională, ci mai degrabă segregarea națională. Se deschide o „Cutie a Pandorei” foarte riscantă, mai ales pentru județele din Transilvania”, a declarat Răzvan Rotaru.

Guvernul PSD+ALDE susține sutele de cooperări existente între localitățile din România. Sunt aproape 391 de astfel de cooperări. Cea anunțată de cei 7 primari este una dintre ele.

Toți botoșănenii au putut să constate că am votat alături de colegii mei de la PSD Botoșani pentru realizarea Autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, Autostrada Unirii, în ciuda manipulărilor din partea Opoziției. Nu s-a pus nicio clipă problema să nu fim de acord cu acest proiect și cu tot ce înseamnă programe pentru dezvoltarea județului nostru. Toate alianțele din țară care au fost anunțate în aceste zile au rolul de câștiga capital electoral. Comisarul European pentru Politică Regională, Corina Creţu a susținut că, în cadrul actualei perioade de programare 2014 – 2020, conform reglementărilor în vigoare, alianțele între orașe care au fost formate nu pot să acceseze direct fonduri structurale şi de investiții europene. Fiecare oraș are la dispoziție bani în cadrul Programului Operațional Regional, mai precis în cadrul axelor actuale privind dezvoltarea urbană”, a sublinitat deputatul PSD.

sursa: comunicat de presă PSD


3 thoughts on “Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Primarul Cătălin Flutur ar trebui să facă ceva pentru oraș, decât să semneze hârtii cu promisiuni fără conținut”

 1. Buna problema domnule Rotaru nu intelege nimeni cum de acest oras este invadat de exemplare PDL Turcanu , exemplarul asta ce cauta la conducerea unei institutii de importanta pentru municipiul Botosani??
  Cum e posibil sa se lase banii care se fac de la sala de sport, barcile din parc , patinoar pe mana acestui individ ?
  Individul asta foloseste masinile de serviciu in scop personal de partid??
  Pana cand domnule Rotaru gastile PDL isi face de cap in Botosani??
  De ce inchideti ochii la infractiunile astor indivizi??

 2. Mafia portocalie acum ascunsa in blana de miel galbejit .
  ii stim cum sunt de perversi , au taiat salariile si pensiile si vor sa o mai faca odata , doar daca vin la butoane! rusine hoarde polrtocalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com