Neșansă! A vrut să plece într-o călătorie în Republica Moldova, dar a fost ridicat de polițiștii de frontieră

vama stanca, stiri, botosaniPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat, luni seară, un cetăţean român pe numele căruia autoritățile române emiseseră în ziua respectivă un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Luni, în jurul orei 20.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român F.M., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, pasager într-un autoturism, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei autoritățile române au emis în ziua respectivă un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și sustragere de la recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *