FOTO! Cei mai buni sportivi ai CS Botoșani, premiați la Prefectură. Cine sunt aceștia!

Cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Botoșani au fost premiaţi, marți, la Prefectură. La eveniment a participat prefectul Dan Șlincu, președintele CJ, Costică Macaleți, directorul Clubului Sportiv, Mia Roată, directori de instituții publice, antrenori şi sportivi cu rezultate deosebite.

Anul acesta a dominat clasamentul la nivelul județului canotajul și halterele, sportivii botoșăneni reușind să obțină cele mai valoroase și mai multe medalii la campionatele mondiale și europene.

Un număr de 15 sportivi au fost recompensați, marți, cu plachete și bani din partea clubului. Este vorba de Tabița Maftei-catonaj, Sabina Baltag-haltere, Alina Balețchi-canotaj, Raluca Olaru-haltere, Alexandra Ungureanu-canotaj, Amalia Bucu-canotaj, Andreea Cotruță-haltere, Dorin Simion-canotaj, Bianca Ioniță-haltere, Manuel Stoica-lupte greco-romane, Ecaterina Danileț-box, Cristina Aciobăniței-box, Adelina Vezeteu-canotaj, Damaris Lebădă-canotaj, Iulia Bălăucă-canotaj.

De asemenea, au fost premiați și antrenorii sportivilor: Iulia Bulie, George Bulie, Mircea Flămând, Grigore Marcel, Laris Roșu.

Sportivii botoșăneni au obținut la competițiile internaționale 27 de medalii, din care 13 de aur, nouă de argint, cinci bronz, un loc IV și cinci locuri 5, în timp ce la campionatele naționale s-au obținut 172 medalii, din care 62 de aur, 62 argint și 48 de broz. Au mai fost 25 de medalii la Cupa României.

Anul 2018 a fost pentru Clubul Sportiv Botoșani un an excelent din punct de vedere al performanțelor sportive. Pe lângă medaliile obținute la campionatele naționale, europene și mondiale, a fost primul an în istoria CS Botoșani, când am obținut medalii și la cea mai prestigioasă competiție internațională, și anume Jocurile olimpice pentru tineret”, a spus directorul adjunct al CS Botoșani, Andrei Amos.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *