FOTO! Flutur a semnat, alături de încă șase primari, pentru Asociația ”Moldova se dezvoltă”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a semnat luni, alături de primarii din Suceava, Iași, Piatra Neamț, Roman, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, acordul cadru pentru înființarea Asociației „Moldova se dezvoltă”.

Obiectivul principal al acestei asociații este dezvoltarea regiunii prin realizarea în comun a unor proiecte de investiții în infrastructură și economie.

Alături de colegii mei, am semnat astăzi acordul cadru pentru înființarea Asociației „Moldova se dezvoltă”. După cum se observă din chiar titlul asociației, obiectivul principal al acesteia este dezvoltarea regiunii prin realizarea în comun a unor proiecte de investiții în infrastructură și economie. Este evident că motivele care ne-au obligat să înființăm această asociație sunt lipsa unei strategii coerente de dezvoltare și de alocare a resurselor în vederea diminuării decalajului dintre Estul și Vestul țării. Moldova a fost ținută într-o izolare vizibilă, cu consecințe foarte grave din punct de vedere economic. Acest lucru a dus la o stare de sărăcie din care nu mai ieșim, având ca și consecință imediată o depopulare masivă a întregii regiuni, prin migrarea forței de muncă active. Doar nevoia ne-a adus aici pe toţi pentru că fiecare am încercat să dezvoltăm proiecte şi am sperat în capacitatea administrativă a statului să rezolve aceste probleme. Avem o experienţă cu toţii în a scrie proiecte, dar nu avem o voce comună. Ne-a ajuns cuţitul la os.” a declarat primarul municipiului Botoșani.

2 thoughts on “FOTO! Flutur a semnat, alături de încă șase primari, pentru Asociația ”Moldova se dezvoltă”

  1. Hai sa ne asociem sa invatam tehnici si smecherii de sifonat banul public , carteul mafiot din vest e facut de mafiile PDL care au jefuit banul public …. si pdl istii nostri stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *