Antrenorul FC Botoșani: „Am avut o posesie mult mai bună decât a FCSB-ului, am jucat fotbal”

Tehnicianul botoșănean s-a declarat nemulțumit de jocul din debutul meciului și de rezultatul final. În același timp el este optimist.

Nu a fost să fie. Noi am jucat fotbal astăzi (nr.duminică). Din păcate, avem aceste sincope, începem slab jocul. Primele 10-15 minute am avut foarte mult respect față de FC SB. Nu am reușit să avem posesie, să ieșim din apărare cu mingi scurte, așa cum mi-aș fi dorit. Consider că au fost două momente psihologice pentru noi pe care nu am știut să le gestionăm. Mă refer la golul doi încasat de noi când am făcut niște greșeli în lanț. Al doilea moment a fost bara lui Rodriguez când puteam reveni în joc. Am avut o posesie mult mai bună decât a FCSB-ului, am jucat fotbal, nu ne-am retras. Este clar că FC SB are o echipă bună, jucători cu experiență, au știut să gestioneze mai bine situațiile. Sunt dezamăgit de rezultat dar jocul îmi dă speranțe pentru meciul următor, un joc în care trebuie să câștigăm neapărat cele trei puncte”, a spus Liviu Ciobotariu.

One thought on “Antrenorul FC Botoșani: „Am avut o posesie mult mai bună decât a FCSB-ului, am jucat fotbal”

  1. Comentam fiecare meci alBotosanilor!Ce ar fi de zis!Echipa incepe mai slab pe teren propriu findca asteapta sprijinul suporterilor.Suporterii sunt atasati echipei ,dar vor dovezi pe teren.Daca echipa ar incepe tare,si ar fi ocazii de gol sau goluri stadionul ar fi incendiar pe tot parcursul meciului.Echipa joaca bine cu sprijinul fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *