FOTO Accident cu două victime! Un bărbat a derapat cu mașina și a ajuns pe contrasens

accident, candesti, stiri, botosaniUn accident soldat cu două victime a avut loc, duminică, pe raza comunei Cândeşti. Un bărbat de 41 de ani din municipiul Botosani, în timpul deplasării cu autoturismul, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, împrejurare în care a fost impactat de un alt vehicul, condus de un bărbat de 77 de ani.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător, precum şi a unei pasagere ce se deplasa împreună cu acesta.  Ambele victime au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *