Cadou de sărbători pentru aspiranții la carnetul de șofer din Botoșani. Ce le-au pregătit examinatorii auto

examen permis oras Botosani, stiri, scoala de soferiReprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani au decis să examineze în săptămâna aceasta mai mulți candidați la proba practică. Marian Ciornea, șeful SPCRPCÎV Botoșani,  a declarat că dacă până acum se examinau în jur de 50 de persoane pe zi la traseu, săptămâna aceasta vor fi examinați în jur de 100 de aspiranți la carnetul de șofer, pe zi.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Permise au pregătit o surpriză și pentru studenți, pe 3 și 4 ianuarie.

Ca să ne îmbrăcăm și noi în Moș Crăciun, în perioada asta am mărit numărul de examinatori la proba practică pentru toată săptămâna de dinaintea Crăciunului, în sensul că dacă până acum examinam în jur de 50 de persoane pe zi, săptămâna aceasta încercăm să examinăm câte 90-100. În continuare, pentru 3 și 4 ianuarie, pentru că sunt ultimele zile de vacanță ale studenților dori să le facem și lor un mic cadou. Acestora le-am rezervat în jur de 40 de locuri pentru proba practică, exclusiv pentru studenți, caz în care rugăm, și am și anunțat școlile, să nu vină decât studenții cu carnetul de student și dosarul în mână și buletinul, iar în perioada dinaintea Anului Nou o să stabilim zilele de examen pentru acești candidați pe data de 3 și 4 ianuarie”, a spus Ciornea.

One thought on “Cadou de sărbători pentru aspiranții la carnetul de șofer din Botoșani. Ce le-au pregătit examinatorii auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *